Klik billedet
Spillerprofiler af 1. holdsspillere Udskriv E-mail

Untitled document


Der ligger nu en spillerprofil på samtlige 853 førsteholdsspillere (pr. 30-06-2017), lige fra den første kamp i 1896 (de første tre år var det kun en cricketklub).

Kvaliteten af oplysningsniveauet på profilerne er varierende. Hvis du har tilføjelser eller korrektioner, regner vi med, at du vil kontakte os.

Det er lykkedes os at skaffe profilbilleder af 766 af spillerne. Det er et noget højere tal end vi havde regnet med. Som man kan se på nogle af billederne, har vi valgt kvantitet frem for kvalitet. Så nogle af billederne kunne godt trænge til en udskiftning. Her håber vi også på din hjælp.

Det gælder naturligvis også på de spillere, som vi ikke har et profilbillede af. Vi er godt klar over, at vi aldrig får billeder af samtlige, men jo flere jo bedre. Og vi mangler altså kun 87 profilbilleder.

På grund af mængden har vi valgt at opdele profilerne i otte afsnit, alfabetisk (efternavnet). Hvis du leder efter en spillere, hvor du kun kan huske fornavnet, henvises til punkt 11, hvor der er en spilleroversigt  i fornavneorden.

Profilernes forfatter Palle "Banks" Jørgensen kan kontaktes på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. - alle ugens dage, også om søndagen.

Og så håber vi, at du vil hygge dig med profilerne, f.eks. når du keder dig på arbejde. Det kan godt tage sin tid at læse det hele, idet profilbeskrivelserne fylder et pænt stykke over 200.000 ord.


20. juni 2017

Webredaktionen

Skrevet af   
Antal hits: 13
Senest opdateret: 11 juli 2017